☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image
Aducem laolalta ingredientele cele mai bune, tehnologia de varf, priceperea si calmul ardelenesc pentru a va oferi un gust minunat sigla image

CERTIFICAREA CALITATII

despre noi image

Hutton produce paste fainoase de calitate din fainuri grifice de grau si porumb iar aceasta calitate deriva din urmatoarele 4 puncte forte:

  • Selectia riguroasa a fainurilor folosite: ingredientele sunt analizate cu atentie in laboratorul nostru, analiza de control facandu-se la fiecare livrare din partea furnizorilor nostri.
  • Furnizarea de produse clasice care combina indemanarea traditionala a producatorilor de paste cu tehnologia moderna. In acest sens Hutton produce paste ce isi mentin forma in timpul fierberii, nu se inmoaie si prezinta o buna crestere in volum, lasa putine sedimente, au o textura ferma si nu se lipesc.
  • Atitudinea etica si morala - solutie pentru siguranta tuturor.
  • Logistica si politica de livrari sunt preocupari ce garanteaza servicii fara erori de 20 ani.

Procesul de verificare a calitatii si verificarilor interne sunt atestate de certificari. Firma Hutton a obtinut in anul 2007 certificarile SRAC in conformitate cu standardele ISO 9001/2001 si ISO 22000/2005.

Politica Hutton a fost intotdeauna orientata spre obtinerea de paste de inalta calitate avand la baza doua cuvinte cheie: crestere si eficienta.

Trendul inexorabil a cresterii “pozitive” au condus firma spre consolidarea imaginii si afirmarea solida pe piata din nord-vestul tarii.

“Tehnologie cu siguranta, dar intotdeauna pastrand traditia ca referinta”. Acesta este conceptul firmei Hutton. Conceptul celor care stiu cum se fac pastele bune pentru ca le fac de 20 de ani. Un concept care implica pregatirea muncitorilor, dezvoltarii tehnologice a utilajelor.

…si aceasta e calitate: calitatea muncii.

O istorie de 20 de ani marcata de oameni determinati si mandri. O familie si doua generatii. Toti hotarati sa faca paste . Paste de calitate.

Investitii, modernizari,extinderi si dezvoltarea unei companii care e inca in legatura cu aceeasi linie a familiei.

Anul 2010 a fost inca un an de crestere intensa si dezvoltare pentru firma Hutton. Piata de desfacere a crescut confirmand faptul ca pregatirile organizatorice de acum cativa ani au fost corecte. Aceste succese nu reprezinta pentru noi un punct de sosire ci mai degraba o trambulina pentru un nou stadiu de dezvoltare si de largire a competentelor. Suntem constienti ca stimulul pe care-l primim din partea clientilor reprezinta chiar esenta muncii noastre.

ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI
Sunt de a cord cu PRELUCRAREA DATELOR

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

go up image
go back image