☰ MENIU
× ACASA DESPRE NOI PRODUSE RETETE SFATURI PRACTICE DIN LUMEA PASTELOR CONTACT COMANDA ONLINE
slider image slider image slider image slider image slider image slider image slider image
Aducem laolalta ingredientele cele mai bune, tehnologia de varf, priceperea si calmul ardelenesc pentru a va oferi un gust minunat sigla image

REFERINTE PARTENERI

despre noi image

Scriu aceste randuri pentru ca am fost placut impresionat de minunatele produse Hutton pe care am avut sansa sa le incerc in momentul in care un alt producator roman si-a vandut fabrica de paste unui producator polonez . Atunci eram convins ca nu se va mai putea produce nimic bun in Romania, in acest domeniu. Asta pana am incercat pastele Hutton.

Conform principiului ca un lant nu poate fi mai puternic decat cea mai slaba veriga, pastele fainoase Hutton sunt impecabile pentru ca in compania care le produce, cea mai slaba veriga este mai puternica decat cele mai exigente asteptari. In ultimii patru ani am consumat aceste produse, am recomandat aceste produse si am vazut cum oamenii, apreciaza modul unic in care acest producator a mentinut calitatea produselor la cel mai inalt nivel.

Cand spun ca am recomandat aceste produse, am in vedere faptul ca romburile "de nunta" sunt in segmentul pastelor fainoase pentru supe, cele mai cunoscute produse din judetul Cluj.

Firma Hutton are pentru mine si o dimensiune spirituala prin speranta pe care o poate inspira oricui crede ca nu se mai poate produce nimic bun in Romania si ca tot ce-i valoros trebuie sa fie din import, inclusiv valori cum sunt seriozitatea, integritatea si un cult al lucrului bine facut. In momentul in care am inteles toate acestea, m-am gandit ca, de fapt, produsele Hutton sunt singurele dintre cele pe care le folosesc, despre care nu ma gandesc "oare astea ce or mai contine?".

Inchei aceste randuri cu mentiunea ca am avut onoarea sa-l intalnesc o singura data pe creatorul acestei companii si ca impresia pe care mi-a lasat-o a fost ca acest om stie cum functioneaza fiecare proces din fabrica si ca o buna parte din munca initiala a facut-o cu mainile lui. Motivul intalnirii era unul cat se poate de simplu : un client avea nevoie urgenta de paste pentru nunta. Proprietarul unei afaceri de milioane de euro a adus personal marfa in valoare de cincizeci de euro.

Singurul cuvant care imi vine in minte este RESPECT.
Ivanescu Viorel

ABONEAZĂ-TE LA ȘTIRI

INSCRIERE LA ȘTIRI
Sunt de a cord cu PRELUCRAREA DATELOR

CONTACT

place image Str. Spicului nr. 32, Satu Mare, jud. Satu Mare, Romania
phone image 0361-404 331 print image 0261-839 625
mail image office@pastehutton.ro | vanzari@pastehutton.ro | comenzi@pastehutton.ro

Urmariti-ne pe

go up image
go back image